12.12.2012

12.12.12 Viimeinen!

Tänään on 12.12.12 ja kello on 12.12 ja tähän päivään ja kellon aikaan liittyy blogini ensimmäinen kirjoitus. Sen sijaan tämä kirjoitus on tämän blogini viimeinen. Ympyrä on sulkeutunut.

En kiitä tämän blogia vuosien saatossa lukeneita. Te harvat saatte kiittää itseänne jos koette saaneenne jotakin blogia lukemalla tai ihan muuten vain. Sen sijaan kiitän itseäni. Päämäärä jonka ensimmäisessä kirjoituksessa kirjoitin ei näköjään täyttynyt mutta se ei haittaa mitään matka on ollut antoisa vaikka olen tiennyt ettei ‘’päämäärä’’ täyty mutta en ole antanut sen haitata. Niille jotka etsivät kirjoitusta niin tiedoksi se on poistettu ja on enää minulla pään sisällä ja/tai mahdollisesti netin syövereissä erittäin vaikeasti löydettävissä.

Elämä jatkuu vaikken tähän blokiin enää jatkossa kirjoittele ainakin niin kauon kuin on itsellä varaa ylläpitää blogia oman domainin alla. Tehen kuitenkin viimeiseen kirjoitukseen uuden aluevaltauksen jota en muistaakseni ole blogissani ennen tehnyt.

näin unen,sinä kävelit
näin sinut,en tuntenut

olet minulle,tärkeä
veit minut, sinne
paikkaan, ei itketä

uni loppui,painajainen ei
uni ei ollut painajainen

Tuo oli sitten runo. Johon olisi hyvä päättää mutta perinteitä kunnioittaen vielä tulee ainakin musiikkia. Poikkeuksellisesti vain yksi kappale joka on mielestäni sitäkin hienompi.




Tähän on hyvä tiivistää ajatukseni.

Terveisin kaikkea hyvää toivoen...
Aapomikko Matti

Ps. Uusi portaalini on www.aapomikko.fi ja uusi sivusto/blokini on siellä www.aapomikko.fi/ajatuksia

Ps..Tämä oli sitten tässä...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

koska kortti?alat kuskaan mulle valkosta? t.heiskanen

AAPOMIKKO MATTI kirjoitti...

Kortti takussa jo ties vaikka kuinka kauon. mutta kuskaa en.